fredag den 30. december 2011

Kål, som mor lavede den!


Så er grønlangkålen tilberedt, hamburgryggen kogt, kartoflerne skrællet, krudtet købt og vinduerne pudset. Så mangler jeg bare at lave brune kartofler, brasede kartofler, koge kålpølserne, gøre rent og dække bordene.

Hvad skal I spise i morgen aften når Dronningen har talt?

torsdag den 29. december 2011

Julen har bragt...

Kære alle
Så fik jeg (langt om længe) tid til at forkæle bloggen lidt igen(!) og det er skam ingen luksus!

Jule-måneden går snart på hæld og puha vi nåede det hele...

Jeg fik startet nyt arbejde efter en skøn skøn barsel. Det er en super go arbejdsplads, og jeg cykler glad afsted hver morgen (med undtagelse af når det regner) Hvor er det fedt at være glad for sin arbejdsplads, at blive anerkendt for det arbejde man udfører og føler sig værdsat i firmaet. FEDT FEDT FEDT...

Men oveni julens glæder nåede vi også at få fejret:
- mandens fødselsdag den 2. december...
- min egen fødselsdag den 15. december.....
- at Emil blev 1 år den 16. december....
- og at Victor fyldte 6 år den 28. december....

(billedspam)

Juletræet blev pyntet efter alle kunstens regler i starten af december måned!

Emil 1 år og mutti Libbie 32 år (den barske realitet)


Juleaften hos bedstemor og bedstefar, Emil var begejstret!


Min STORE dreng! "mor nu må du ikke sige lille dreng til mig mere"....

Dyb koncentration (der samles Playmobil)

Men december måned har været god bestemt, bestemt. Kreativiteten har manglet og bloggen (både min egen og Jeres) har der været nul overskud til. Men bare rolig, har indkøbt lækkert stof og MÅ i x med maskinen igen! Vi må håbe, at januar bliver ligeså lang som den plejer, så vi får masser af krea-tid.
Nu er blikket vendt imod nytårsaften. Her i hytten bliver vi 9 voksne og 10 børn, så taget skal nok lette på et tidspunkt! Jeg glæder mig meget.

Knus til Jer alle med ønsket om et godt og lykkebringende nytår. /Libbie

torsdag den 15. december 2011

Lige nu...


(Indlæg inspireret af altid inspirerende Sara)

........holder jeg min 32 års fødselsdag! Hip-hip...

Hvad laver du?

mandag den 12. december 2011

Synkron-opkast..

...er nu et fænomen som vi har stiftet bekendtskab med her i hytten(!)......og tro mig, jeg ville gerne have været det foruden!


Emil har kastet op og haft dårlig mave, siden han kom hjem fra dagpleje fredag, men kender I det med, at man tænker, det er nok tænder(?) og han var jo glad, spiste og drak til trods for "generne".......

Søndag (10 min i julekalender-tid) over-brækkede Anna så lige stuegulvet (omg!! GODT vi ikke har gulvtæppe) Ja og så startede cirkusset! Anna og Victor formåede simpelthen at synkron-opkaste, vi kunne SLET ikke følge med!

Så vaskemaskinen har kørt uafbrudt siden, jeg har "sovet" på et spejder-underlag ud for ungernes værelser for mest at kunne høre dem + at Emil også stadig kunne vække mig. Så natten er gået med at pendulere fra værelse til værelse, tømme bræk-spand på toilettet, finde rent sengetøj, håndklæder, vaskeklude etc., og tømme/fylde vaskemaskine/tørretumbler...

Så så man lige Victor gå døsig og meget syg forbi sin sovende mor på vej ud til toilettet og sige:"kom så mor, jeg skal kaste op".....

...at Emil så ikke ville sove mere kl.4.15 havde vi bestemt ikke kalkuleret med(!)

Så alle 3 børn bliver hjemme i dag (de sover alle nu hvor kl. er 7.17) og mig(?) jeg ligner en hængt kat og øv-bøv-bussemand, at skulle ringe til den nye chef med en fraværs-besked efter kun 14 dage på arbejde(!) 

lørdag den 10. december 2011

Teorien om engle...

....findes de? eller findes de ikke?

Ifølge mig så gør de! Og for godt 1 uge siden blev det endnu engang bekræftet for mig.......

Kom hjem og posten havde efterladt en pakke til mig........ (og straks tænker man om der er noget på trendsales man har glemt)...men nej, jeg ventede ingen pakker med posten.......


Søde, søde, betænksomme Pia TUSIND TAK! Det varmede helt ind i hjertet, at du havde tænkt på mig, for ja jeg må indse, at tiden til bloggen er blevet minimeret temmelig kraftigt efter at der er kommet 37 timers arbejde på kalenderen(!) Men jeg er her stadig tøser så don´t forget me!

Knus

lørdag den 3. december 2011

Working mom

(billede lånt hos strandkurv.blogspot.com)

...så blev det weekend. Min første arbejdsuge er lagt bag mig og det har været super godt!

En dejlig arbejdsplads har jeg fået mig. Skønne kollegaer, udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver, en helt ny trucker-verden er åbnet for mig(!) Verber som abladen, load, beifahrer, vognlæs dit og dat, ventedøgn, trailerdøgn og megawash suser nu rundt i hovedet på mig.

Jeg nyder, at hverdagen falder "i hak".

Jeg står op 5.30, går i bad, Emil vågner omkring kl.6, kl.6.30 vækker jeg Anna og Emil, kl.7.25 er vi alle 3 klar til at komme ud af døren og finde cyklerne frem. Ingen stress, alt hvad jeg kan have klar er klargjort om aftenen, så jeg troede aldrig, jeg skulle sige det, men det betyder altså meget at komme op i go´ tid!! (læs; jeg er intet morgen-menneske og har været slem til at hive børnene op 45min inden vi skulle ud af døren)

.....når det så er sagt, så har der IKKE været overskud til bloggen. Jeg har end ikke fået tjekket, hvad I andre har bedrevet tiden med....sorry, men al ting til sin tid!

....det rører mig dybt, at I stadig kigger forbi og tænker på mig.

Varme tanker fra Libbie aka Working Mom!